Tips

Met de NapPas naar Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen is een plek waar kinderen hun dromen kunnen verwezenlijken. Ze kunnen hier de hele dag spelen, leren en ontdekken. Bij Kinderstad Heerlen kunnen ze spelen in botsauto’s, samen van de wildwaterbaan of klimmen en klauteren in een van de vele speeltoestellen.

Naar Kinderstad Heerlen is een leuk idee voor een dagje weg met het gezin, de familie of voor een kinderfeestje. Dit komt omdat er zo veel verschillende activiteiten zijn om uit te kiezen, waardoor iedereen een geweldige tijd heeft.

En met de NapPas van Kinderstad Heerlen wordt je bezoek nog leuker! De NapPas is een pas die je kunt gebruiken om korting te krijgen op het toegangsbewijs. Zo wordt een bezoek aan Kinderstad Heerlen namelijk €1,00 goedkoper per persoon!

Met de NapPas kun je nog veel meer leuke activiteiten in Nederland doen met korting! Met de NapPas krijg je namelijk bij meer dan 250 attracties in Nederland korting, dit kan oplopen tot wel 50% op de originele prijs. Een leuk dagje uit wordt zo zelfs leuk voor de portemonnee.

Met de NapPas kun je door heel het land leuke dingen doen. Denk aan een bezoek aan een museum in Drenthe, Pitch en Putt in Gelderland, een Rondvaart door Utrecht of lasergamen in Noord-Brabant. Met de NapPas is het allemaal mogelijk. Kijk online naar de mogelijkheden die de NapPas jou biedt en geniet extra van de uitjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *